top of page

OM OSS

Historia

Tomas startade företaget 2005 efter 12 år på Crawford Door som montör och servicereperatör. I början så jobbade Tomas uteslutande åt Crawford med installationer på deras portar. År 2008 började jag även jobba åt Megadoor med att installera och driva deras projekt runt om i världen. 2016 så kände jag att jag ville jobba mera på hemmaplan så då började vi marknadsföra oss hemma. Idag är vi 4st som jobbar i företaget.

Från och med 1/1-23 blir Portbolaget i Karlstad, Portbolaget i Norden. Detta görs i samband med att Jonas går in som delägare då Tomas vill ta ett steg tillbaka. Jonas har jobbat inom Portbolaget sen 2008.

Vad vi kan och vad vi gjort sen 2005

Vi har jobbat över hela världen med att installera portar på oljeriggar, flygplatser, skeppsvarv och övrig industri. Vi har även monterat åt Crawford i Sverige och Norge. Vi har varit med att ta fram nya styrsystem och även varit med i utvecklingsarbeten med nya portar. Vi inriktar oss mest på den tyngre industrin. Det vill säga papperbruk, järnverk, gruvor och sågverk. Vi har såklart även mindre industrier som bilverkstäder, bensinstationer/tvätthallar och olika kommuner. 

Våra utbildningar

Elbehörighet

SSG utbildning

ID 06

Liftutbildning

Fallskyddsutbildning

Truckutbildning

bottom of page